Ere galerij klantfoto's maand mei

Ere galerij klantfoto's maand mei

Ik word zo blij als jullie leuke foto's sturen van de producten die jullie bij mij in de webshop gekocht hebben. Daarom heb ik besloten elke maand een ere galerij bij te houden. Ik wil namelijk alle lieve klanten die foto's sturen in het zonnetje zetten. Met deze foto's kunnen we elkaar weer inspireren.

De leukste klantfoto van de maand wint €25 shoptegoed!

Wil jij ook op onze ere galerij? Stuur dan een foto (meerdere mag natuurlijk ook) naar info@dekleineauto.nl. Ik plaats dan jouw foto in de maand waarin je hem hebt gestuurd en dan maak je automatisch in deze maand kans op €25 shoptegoed. Let op, als je foto's stuurt geef je ons daarmee automatisch toestemming om jouw foto's ook te gebruiken in de webshop en op bijvoorbeeld social media, flyers etc.

Laten we beginnen! 
De foto's worden regelmatig aangevuld dus kom gerust eens vaker langs!

Klantfoto van Elise van de bouwvoertuigen muurcirkels.

Ze mailde: We zijn heel blij met de muurstickers. Het is superleuk geworden!!

 

Susan ging aan de slag met de safari muurstickers en plakte de stickers op de mooi groen geverfde lambrisering in de babykamer. De kleur die ze gebruikte is: RAL6011 Resedagroen en past perfect bij de safari stickers!

Tessa kocht de voertuigen poster set in jeansblauw en daarbij passende posterhangers in blank hout en maakte zo een gezellig hoekje op de babykamer.

Ankie plakte de sapbar sticker op de achterkant van het IKEA Duktig keukentje! De kindjes kunnen er nu verschillende sapjes bestellen!

Sandra ging aan de slag met de IKEA keukenstickers set en versierde deze stickers nog een beetje extra. Veel speelplezier toegewenst!

 

De winnaar van de €25 shoptegoed van de maand juni is Tessa geworden!

Van harte gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.