Stoere en leuke kinderkamer accessoires voor jongens

Welkom bij De Kleine Auto! Dé online winkel met stoere en leuke kinderkamer accessoires voor jongens. Al onze artikelen zijn uniek en handgemaakt in Nederland. En daardoor zijn veel van de stoere jongenskamer accessoires in onze shop ook op maat te bestellen naar je eigen wensen. 

Het gezicht achter De Kleine Auto

Ik ben Marchien, 32 jaar oud, getrouwd en een trotse moeder van twee jongens: Julian van 8 jaar en Daniël 4 jaar. Mijn eigen ondernemers avontuur begon 7 jaar geleden met het opzetten van mijn bedrijf Studio Jong. Ik wilde graag meer met creativiteit doen en dat lukt niet in de baan die ik toen had. Ik ontwerp en produceer stickers voor op kinderkamers, deze stickers verstuur ik door het hele land heen en zelfs daarbuiten. Het product dat het meest bekend is geworden zijn de Sticky Roads, de autobaanstickers die je hier ook in de webshop kunt vinden. Jolanda is al bijna sinds dag 1 klant geweest bij Studio Jong en daardoor hebben wij al jarenlang heel leuk contact.

Sinds november 2023...

Sinds november 2023 mag ik de nieuwe eigenaresse zijn van de Kleine Auto. Ik heb het overgenomen van Jolanda die de webshop 12 jaar geleden heeft opgezet en jarenlang met plezier aan gewerkt heeft. Toen ze besloot te stoppen belde ze mij of ik de webshop wilde overnemen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Deze shop boordevol toffe producten voor jongens past natuurlijk precies bij mij! Ik heb enorm veel zin om verder te gaan met de Kleine Auto, de leuke klanten leren kennen en samen te werken met de leuke collega's en leveranciers en het steeds meer eigen te maken.

Begin hier met shoppen

 • Nog wat meer weetjes over mij:

  ★ Officieel ben ik afgestudeerd MBO Onderwijsassistent en HBO Pedagoog maar ik doe nu niks met mijn opleidingen

  ★ Mijn hoofd staat nooit stil, ik zit altijd boordevol ideeën 

  ★ Ik mag graag creatief bezig zijn en nieuwe hobby's uitproberen 

 • ★ Gek op chocolade en chips

  ★ Stiekem een beetje een huismus, na 2 weken vakantie wil ik altijd graag weer naar huis

  ★ Ik drink enorm veel thee op een dag, gelukkig is mijn kantoor aangrenzend aan de badkamer haha

 • ★ Ik ben volgens mijn man een rommelkont

  ★ Doordat ik met de webshops flexibel ben qua werktijden sta ik altijd 's ochtends en 's middags bij school om de kinderen op te halen en dat is goud waard vind ik