Ere galerij klantfoto's september

Ere galerij klantfoto's september

Ik word zo blij als jullie leuke foto's sturen van de producten die jullie bij mij in de webshop gekocht hebben. Daarom heb ik besloten elke maand een ere galerij bij te houden. Ik wil namelijk alle lieve klanten die foto's sturen in het zonnetje zetten. Met deze foto's kunnen we elkaar weer inspireren.

De leukste klantfoto van de maand wint €25 shoptegoed!

Wil jij ook op onze ere galerij? Stuur dan een foto (meerdere mag natuurlijk ook) naar info@dekleineauto.nl. Ik plaats dan jouw foto in de maand waarin je hem hebt gestuurd en dan maak je automatisch in deze maand kans op €25 shoptegoed. Let op, als je foto's stuurt geef je ons daarmee automatisch toestemming om jouw foto's ook te gebruiken in de webshop en op bijvoorbeeld social media, flyers etc.

Dit zijn de inzendingen van deze maand (tot nu toe):

'Vorige week hebben we de muurcirkels mogen ontvangen. Hierbij even een foto! We zijn er ontzettend blij mee.' Dank je wel voor de leuke foto Anouk en heel veel plezier met deze stoere voertuigen muurcirkels

Lonneke stuurde deze foto van de maan en sterretjes muurstickers in het goud en schreef daarbij: Onze zoon vindt ze helemaal fantastisch en moet iedere avond voor het slapen gaan de sterretjes tellen en de maan aanraken :). Veel plezier met deze mooie muur!

Nicole stuurde deze foto van het opgeknapte keukentje. Ze bestelde de magnetron en oven set en daarbij nog een ovenrek. Leuk gedaan! Veel plezier met de keukenstickers.

Silvana stuurde deze foto op van de voertuigen groeimeter en de voertuigen plafondlamp. Beide in de kleuren jeans blauw die weer mooi matcht met de grote poster die er al hing. Super leuk gedaan!

Gitte ging met accessoires in de kleuren groen en okergeel aan de slag en maakte met de plafondlamp, behangstrook en kussen (op het bed) een stoere werkvoertuigen kinderkamer voor haar zoontje. Erg leuk geworden!

Claire stuurde mij deze foto van haar gepimpte IKEA duktig keukentje. Ze plakte de oven en magnetron stickers op de kastjes en de ovenrek sticker aan de binnenkant op het plankje. En kijk eens, hoe tof zijn de gouden kraan en handgreepjes?!

Ook Nikee heeft zo'n leuke opgeknapte IKEA duktig keukentje. Daar werd de magnetron sticker en de ovensticker opgeplakt. De zwart matcht mooi bij de kraan en greepjes! Leuk gedaan.

Deze beide foto's kreeg ik toegestuurd door Patricia. Zij gaf de poster met takelwagen en naam en de losse voertuigen posters een plekje. De poef werd een mooie plek voor de voertuigen kussen. Wat een gezellig hoekje!

Deze foto kreeg ik van Debby, zij plakte de voertuigen muurcirkel set in jeansblauw op op de muur. Super stoer hoekje zo!

Rebecca stuurde mij deze foto van de silhouet lamp met graafmachine. Haar zoontje was helemaal verrast toen de lamp aanging dat de graafmachine dan zichtbaar wordt. Zo'n leuk element! Dank je wel voor de foto!

De winnaar van het shoptegoed van deze maand is Silvana geworden. Ik heb jou het shoptegoed gemaild, van harte gefelicitieerd!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.