5x inspiratie ideeën voor een jungle kinderkamer - babykamer

5x inspiratie ideeën voor een jungle kinderkamer - babykamer

5x inspiratie ideeën voor een jungle kinderkamer - babykamer

Het thema jungle is op het moment erg populair voor kinderkamers. En ook steeds meer voor babykamers. Zowel voor jongens als voor meisjes. Wij begrijpen dat wel! Heel veel kinderen vinden dieren erg leuk. Jungle dieren kunnen zowel een hele stoere als lieve uitstraling hebben in de kinderkamer. En binnen het thema jungle zijn er ook heel veel mogelijkheden qua soort jungle kamer. Je kan helemaal jouw eigen sfeer en look creëren binnen dit thema. Wij hebben onderstaand in dit blog 5 leuke stylen voor je bij elkaar gezet voor een jungle kinderkamer of babykamer. Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

 

1: Jungle babykamer – lief2: Jungle kinderkamer – safari3: Jungle kinderkamer – stoer

4: Jungle kinderkamer – vrolijk

5: Jungle kinderkamer – eenvoud

Je kan ook kiezen voor de stijl eenvoud. Oftewel dat je niet een volledige jungle thema kamer maakt. In een kinderkamer hoef je namelijk niet perse te kiezen voor een bepaald thema of stijl. Je kan ook verschillende thema’s of stylen heel leuk met elkaar combineren tot een mooi geheel. En dat je daarbij slechts 1 of een paar jungle items gebruikt in de kinderkamer of babykamer. Zoals bijvoorbeeld een pluche dierenkop aan de wand. Of een dekbedovertrek met jungle dieren. Of alleen een mooie jungle poster.

Nog meer jungle kamer accessoires

In onze webshop vindt je nog veel meer leuke kinderkamer accessoires in het thema jungle dan we bovenstaand hebben laten zien. Ook nog in andere stylen. Je kan in onze shop heel handig zoeken op thema en op kleur

Er zijn heel veel verschillende soorten kinderkamer accessoire die je kan gebruiken bij het inrichten en stylen van een kinderkamer of babykamer. Zoals:

Maar denk ook aan andere items die je hierbij kan gebruiken als:

  • Een vloerkleed
  • Knuffels
  • Leesboekjes
  • Speelgoed
  • Planten
  • Slinger
  • Etc

Stappenplan voor inrichten van babykamer - kinderkamer

Wil je graag aan de slag met het maken van een mooie jungle kinderkamer of babykamer vraag dan het gratis Stappenplan voor inrichten van babykamer - kinderkamer aan hoe je de styling en inrichting hiervoor stap voor stap kan aanpakken.  

 

 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.