Postersets voor babykamer en kinderkamer - styling inspiratie + tips

Postersets voor babykamer en kinderkamer - styling inspiratie + tips

Postersets voor babykamer en kinderkamer - styling inspiratie + tips

In een babykamer of kinderkamer is het erg leuk om aan de wand een mooie posterset op te hangen. Hiermee creeer je heel eenvoudig een mooie stijl en sfeer. Dit kan je doen in een bepaald thema maar het is ook heel leuk om verschillende stylen met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een voertuig poster met een dieren poster of een robot poster. En om posters in verschillende afmetingen bij elkaar op te hangen. Of met diverse ophangsystemen. Met posters heb je heel veel mogelijkheden! Dit gaan we in dit blog aan je laten zien. Ook geven we je in deze blog inspiratie hoe je ze leuk kan ophangen. En hoe je ze mooi kan stylen in de kinderkamer.

Postersets

Posters zijn er in allerlei afmetingen zoals A4 en A3 formaat. Maar wist jij dat wij in onze shop ook hele leuke mini posters hebben. Oftewel postersets van 15x20 cm. Deze zijn ook nog eens erg leuk geprijsd. En voor deze prijs krijg je er twee. Verzending is via brievenbuspost.Ophanginspiratie:

Het ophangen van posters kan op verschillende manieren. Enkele leuke ideetjes:

  • Inlijsten
  • Metalen klip
  • Kralen hanger
  • Masking tape
  • Tesa Power strips (onzichtbaar)
  • Houten knijpertje
  • Magneet

Zie bij bovenstaande en onderstaande foto voorbeelden hiervan. 

Stylinginspiratie:

Stylingtip:

Leuk om zwarte en witte lijsten met elkaar te combineren! Of gebruik een combinatie van verschillende ophangmogelijkheden.Alle postersets vind je in onze shop in één categorie bij elkaar. En ook hebben we in de shop een onderverdeling gemaakt tussen postersets van 15x20 cm en postersets van A4-A3 formaat. Handig hé?

De posters van de A4 en A3 postersets zijn ook als losse poster te bestellen in de shop. 

Lees ook ons blog 5 ideeën voor het ophangen van een poster in kinderkamer zonder boren

Wil je nog meer informatie over kinderkamers download dan het GRATIS Stappenplan voor inrichten van babykamer - kinderkamer

 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.