5x poster inspiratie voor kinderkamer - babykamer

5x poster inspiratie voor kinderkamer - babykamer

5 x poster inspiratie voor kinderkamer - babykamer

Is die ene muur in de babykamer of kinderkamer nog een beetje kaal? Of wil je graag een bepaalde sfeer of stijl creëren in de babykamer of kinderkamer? Hang dan 1 of meerdere mooie posters op. Maar wat zijn nu leuke kinderposters voor een jongen? Wij hebben in dit blog 5 leuke poster ideeën voor een jongenskamer voor je verzameld. En wij geven je ook nog diverse ophangtips hoe je een poster kan ophangen.

Poster idee 1:

Deze leuke posterset is zowel leverbaar in A4 formaat als A3 formaat. En ook is er nog een iets kleinere variant van deze posterset in afmeting 15 x 20 cm. Deze posters zijn in 3 verschillende kleuren leverbaar: oker geel, olijf groen en licht blauw. Ook de bijpassende posterhangers zijn er eenvoudig bij te bestellen.

 

Poster idee 2:

 

Deze posters komen uit een set van 6 verschillende voertuigen. Ze zijn alleen leverbaar in A3 formaat maar wel in diverse kleurstellingen (o.a. oker, pastel en zwart-wit). En ze zijn ook met naam mogelijk.

Je kan kiezen voor 1 leuke voertuig poster als eyecatcher of meerdere voertuigen posters als een serie. In onze shop hebben we van deze posters enkele leuke combinaties voor je bij elkaar gezet maar je kan uiteraard ook je eigen combi samen stellen.

 

Poster idee 3:

Dit vinden wij ook een hele leuke posterset voor de babykamer of kinderkamer. En jij? Een posterset met een lieve indiaan beer en aap. In onze shop vind je ook nog andere posters die leuk passen met deze beide posters of met 1 van deze posters.

 

Poster idee 4:

Wil jij deze leuke posterset graag in een kleur bijpassend bij de kinderkamer? Dat is mogelijk! Je kan bij het plaatsen van je bestelling doorgeven in welke kleur of kleurnummer je de posters graag zou willen hebben. En dan gaan wij ze in deze kleur voor je maken. Je ontvangt voordat we de poster gaan drukken een drukproef voor akkoord van de juiste kleur. Leuk is deze posterset he?

 

Poster idee 5:

Ook vliegtuigen zijn altijd populair bij jongens. Mijn zoontje riep als peuter vanuit de wandelwagen altijd heel enthousiast met wijzende vinger naar de lucht ‘Vliegtuig!’.

Deze leuke poster in kleur jeansblauw is er ook in kleur mintgroen. En ook hebben we nog meer leuke vliegtuig posters in onze shop.

 

Nog meer posters

Nog enkele varianten op de ‘normale’ posters die ook heel leuk zijn voor een kinderkamer:

Groeimeter posters

Even kijken of je al gegroeid bent. Met deze leuke groeimeter posters weet je het zo als je deze in de babykamer of kinderkamer hangt. Ook heel leuk om te bewaren voor later als je de datum of leeftijd erbij zet bij de meting. 

Textielposters

De nieuwe must-have trend van dit moment voor de kinderkamer is de textielposter. Ze zijn kant en klaar zo op te hangen aan de wand. Ze worden gedrukt op kreukvrij polyester textiel en hebben 2 blanken beukenhouten stokken. Leverbaar in diverse prints en afmetingen.

Geboorteposters

Een geboorteposter is ook heel leuk voor een babykamer. En ook nog eens een leuk cadeau om te geven. Een gepersonaliseerde poster van en voor de baby. Onderstaand 3 voorbeelden van een geboorteposter. Je vind nog meer geboorteposters in onze shop. En ze zijn ook nog eens naar wens en kleur aan te passen. Zo kan je de poster helemaal laten passen bij de babykamer.

 

Tips voor het ophangen van een poster

Posters kan je op diverse manieren ophangen in een babykamer of kinderkamer. Je kan 1 grotere poster ophangen als eyecatcher of meerdere posters naast in dezelfde afmeting. Of gegroepeerd bij elkaar in diverse afmetingen voor een wat meer speelser effect. Maar hoe hang je ze dan op? En met welk ophangsysteem?

Hieronder enkele mogelijke ophangsystemen die je kan toepassen bij het ophangen van posters:

  • Maskingtape
  • Kneedgum of zelfklevende posterstrips
  • Posterhanger, clipboard of gaas rekje
  • Inlijsten
  • Schilderij ophangrail
  • Schilderijenplank

Het is ook leuk om verschillende ophangsystemen te gebruiken als je posters gegroepeerd in diverse afmetingen bij elkaar hangt.

Lees meer over bovenstaande ophang mogelijkheden in ons blogartikel 5x idee voor het ophangen van een poster zonder boren

 

 

Wil je meer informatie over kinderkamers download dan het GRATIS Stappenplan voor inrichten van babykamer - kinderkamer

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.